image
 |  2 10 Листопада 2018 | 15:41

У столиці іменинника «привітали» труною та іменним вінком (ВІДЕО)

Хтось намагався зіпсувати імениннику день народження злим жартом.
Про це пише ТСН.
Порожня труна на смітнику і поряд з нею іменний вінок – таку картину побачили зранку жителі одного з будинків у столиці. Вони сфотографували побачене і виклали світлину в інтернет, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.
"Хтось передумав помирати" - так одна з користувачок Facebook підписала фото. Вже через годину журналісти знайшли ритуальні атрибути просто на асфальті за адресою, вказаною автором публікації. Перехожих така знахідка дивує і лякає. "Я не звернула уваги, що це домовина. Думала, диван якийсь", - каже одна з киянок.
У середмісті столиці жителі побачили порожню труну на смітнику

Таку картину побачили сьогодні зранку жителі одного з будинків у середмісті столиці. Сфотографували та виклали в Інтернет. Чия труна і що з нею робити – далі у сюжеті.
Труну привезли напередодні вечором і поставили біля під’їзда, бо в ньому чи то живе, чи то винаймає квартиру такий собі Володя Білий. У нього саме був день народження – і, вірогідно, чи то недобрі люди, чи то люди, які вважають Володю Білого недобрим, зробили йому такий "подарунок". Де мешкає учорашній іменинник – намагаємось дізнатися у сусідів, але людини на це ім’я ніхто не знає. І лише консьєржка каже, що колись був такий пожилець, але виїхав іще три роки тому.
Тим часом до труни і смітника під’їжджає машина – це двірник покликав товариша, щоби той забрав труну. Її вартість вони оцінюють у тисячу гривень. "Мені треба її увезти і поставити у храм, туди привезуть людину, будемо відспівувати", - пояснює чоловік, який намагається запхати труну в багажник легковика. Для кого і в який храм – водію ці питання не подобаються: "Значить, тут викликали відеокамери, мов дикуни! Ви що, папуаси? Фотографують тут нас, що це таке, воно мені треба?". Зрештою водій вивантажує труну назад на смітник і їде, називаючи ситуацію "провокацією", а себе – "простою радянською людиною".
Журналісти залишаються з труною сам на сам і телефонують у найближчу ритуальну службу – пропонують забрати новеньку труну зі смітника. "Ну, ви і сказанули! Ні, звісно", - відповідають там. Далі ще з десяток дзвінків: спочатку священикам, які радять набрати притулок для безхатьків, звідти нас направляють у районий, а згодом і в міський центр допомоги киянам, де "всі оператори зайняті, ваше місце у черзі 21, залишайтесь на лінії". Нікому нова порожня труна не потрібна. Остання спроба - набираємо особистий номер радника міського голови.
Дмитро Білоцерковець допомогти готовий: "Я готовий допомогти. Це моє завдання". Вже за чверть години до смітника приходять два комунальники з сусіднього кварталу з молотком, і починають ламати ящик. Десять хвилин роботи – біля смітника чисто, двірники і мешканці задоволені.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити