image
 |  2 11 Березня 2018 | 13:34

У столиці невідомі підпалили храм УПЦ МП (ФОТО)

Він зазнав значних ушкоджень і потребує ремонту.
Про це 11 беpезня 2018 року повідомляє сайт «DT.UA».
Поджог УПЦУ Києві невідомі в ніч з 9 на 10 березня підпалили храм на честь Преображення Господнього, який належить до Української православної церкви Московського патріархату, повідомляє інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.
Поджог УПЦ
У ніч з 9 на 10 березня 2018 року, орієнтовно о 3 годині ночі, невідомі здійснили підпал храму на честь Преображення Господнього, що знаходиться біля Київського міського протитуберкульозного диспансеру № 1 Оболонського району міста Києва, - йдеться у повідомленні.

Поджог УПЦНападники розбили скло та залили всередину храму займисту суміш, після чого підпалили його. Унаслідок підпалу храм зазнав значних ушкоджень і потребує ремонту.
Поджог УПЦНа місце події прибули співробітники Національної поліції. Наразі за фактом підпалу відкрито кримінальне провадження.
Це вже не перший акт вандалізму стосовно цього храму. 1 жовтня 2015 року зловмисники залишили на стіні церковної будівлі образливі надписи, що дискредитували та зводили безпідставні наклепи на Українську православну церкву, - зазначили в УПЦ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити