image
 |  5 5 Листопада 2018 | 07:14

У столиці хлопець жбурнув гранату в автівку колишньої





У поліцію надійшов дзвінок про те, що в автомобілі Honda Accord на Троєщині лежить бойова граната. Трохи пізніше виявилося, що автомобіль належить дівчині, а її колишній залицяльник стежить за нею і погрожує. В черговий раз він зустрів свою колишню і після словесної перепалки, кинув гранату їй в автомобіль. Після скоєного він втік з місця події.
На місце інциденту були викликані патрульні поліцейські і вибухотехніки. Територія навколо автомобіля була обгороджена, а гранату вилучили і відправили на експертизу.
Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві на Харківському шосе виявили тіло 24-річного хлопця, який, за попередніми даними, підірвався на гранаті. Місцевий житель виявив на Харківському шосе біля своєї машини тіло чоловіка і звернувся в поліцію. На місце події виїхав екіпаж патрульних, слідчо-оперативна група, вибухотехніки і лікарі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин подасть до суду на полісмена за особисту образу (ВІДЕО)


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити