image
 |  0 1 Грудня 2021 | 10:14

У столиці - масові затори: біля ВР стягнули силовиків та техніку (ФОТО)

На ранок 1 грудня на дорогах Києва, зокрема в центрі, помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Затори утворилися на проспектах Перемоги, Леся Курбаса, Повітрофлотському, Степана Бандери, Голосіївському.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Січових Стрільців, Жилянською, Саксаганського, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана, Борщагівською, Нижній Вал, Басейною.

На правому березі ускладнено рух також вулицями Миколи Голего, Івана Федорова, Хрещатик та на Бессарабській площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скандального Іллі Киви відібрали науковий ступінь

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Визволителів, Соборності.

Рух на мостах — Дарницькому, Патона, Північному — ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мості та мості Метро спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

Додамо, що тим часом з депутатського корпусу повідомляють про стягнення силовиків, поблизу Верховної Ради. Сьогодні там проводяться декілька масових акції. Однак, станом на 8:30 з дипкорпусу казали, що мітингувальників не побачили.

Також з дипкорпусу поширювали фото техніки правоохоронців в урядовому кварталі.

У ВР сьогодні зі щорічним посланням виступатиме Президент Володимир Зеленський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити