image
 |  0 22 Березня 2018 | 14:50

У суді над бійцями 51-ої бригади заслухали лише одного свідка – інші не з’явилися

У черговому судовому засідання, яке відбулося 22 березня 2018 року над бійцями 51-ої бригади заслухали лише одного свідка - інші 6 не з’явилися.
Про це інформує Волинь UA.
Микола Тесленко – свідок обвинувачення. У липні 2014 року був на висоті біля селища Хмельницьке. Як офіцер запасу служив у 72 бригаді на посаді командира взводу.
Свідок розповів, що терикон на якому перебували обвинуваченні бійці 51-ої бригади, обстрілювався «Градами» з території Росії. Внаслідок обстрілів була знищена вся військова техніка і що, мовляв, хлопці здалися «сєпарям».
- Здали зброю, в «краз» погрузилися і поїхали, - описав обставини Тесленко. Хоча згодом і додав, що в умовах постійних обстрілів у командування всі просили наказу або відійти, або йти на прорив. Та й зізнався, що коли згодом проїздив повз залишений терикон побачив, що його зрівняли з землею.
На питання адвоката звідки він дізнався, що бійці здалися «сєпарям», відповів, що після того як бійці 51-ої бригади полишили терикон до них прийшов перемовник і запропонував здатися. Його допитали і відпустили.
Загалом свідок підтверджував покази попередніх свідків сторони обвинувачення.
Наступне судове засідання відбудеться 16 травня 2018 року об 11 годині.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити