image
 |  7 1 Листопада 2017 | 17:45

У суді «САПери» розповіли, як Нацгвардія заважала обшукам у Авакова

Сторона обвинувачення обгрунтовує подання на арешт сина глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра тим, що на волі він може вплинути на хід розслідування.

Про це 1 листопада 2017 року повідомляє сайт «Українська правда».

Про це в ході судового засідання у середу заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

За його словами, у підозрюваного є можливість перебувати безперервно за кордоном та високе становище. У власності сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова перебувають дві квартири 205 м кв, та 375 м кв, а також три паркомісця.

Крім того сторона обвинувачення стверджує, що син Авакова може впливати на свідків та потенційних свідків шляхом підкупу, умовлянь та погроз.

Він перебуває у тісних стосунках з іншими особами, що проходять в кримінальному провадженні та деякими народними депутатами, – зазначив прокурор.

Крім того сторона обвинувачення стверджує, що син Авакова може впливати на свідків та потенційних свідків шляхом підкупу, умовлянь та погроз.

Під час обшуку до місця слідчих дій прибула значна кількість осіб, які перешкоджали слідчим діям. На місці були працівники Нацгвардії в повному екіпіруванні, які координували свої дії, щоб не дати детективам провести обшук. Тобто він може перешкоджати слідству, – зазначив представник обвинувачення.

Через усі ці ризики САП просить призначити для Авакова-молодшого альтернативу триманню під вартою у вигляді застави 5 мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити