image
 |  4 14 Січня 2018 | 15:01

У Сумах біля магазину сталася стрілянина, є постраждалі

Дві людини отримали поранення.


У ніч на 14 січня у Сумах  поблизу одного з магазинів на вулиці Привокзальній сталася стрілянина. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Сумської області. Про це повідомляє ТижденьUA.
"Патрулюючи вулицю, біля одного з магазинів, інспектори помітили групу громадян, які спілкувалися на занадто підвищених тонах. Охоронці порядку зупинилися та направилися до громадян, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент із палатки, поблизу магазина, вибігло двоє чоловіків, один із яких намагався кинути в іншого стільцем", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що поліцейські скомандували всім зупинитися та бути на місці. Після цього інший чоловік кинувся втікати, а громадянин, який тримав у руках стілець, повідомив, що його опонент тільки-но стріляв у нього та його товариша.
"Інспектори побігли за ним. Під час переслідування охоронці порядку помітили, що в його руці дійсно знаходиться предмет, схожий на пістолет. Згодом, вартові порядку все ж наздогнали та затримали втікача", - додали у патрульній поліції.
Як з’ясувалося, у магазині між затриманим чоловіком та компанією громадян виник конфлікт, який, попередньо, закінчився чотирма пострілами з предмета, схожого на пістолет. У результаті інциденту двоє чоловік отримали тілесні ушкодження.
"За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ", - підсумували у відомстві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити