image
 |  0 18 Грудня 2018 | 12:08

У темряві та холоді: пасажири рейкового «автобуса» повертаються до Луцька

Пасажири рейкового «автобуса» повертаються зі Львова до Луцька у спартанських умовах – у повній темряві та без опалення.

Про це пишуть Волинські Новини з посиланням на лучанина Ярослава Жолоба. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що швидкісний рейковий автобус, який курсує за маршрутом Луцьк-Львів, рухається із допомогою тепловозу, оскільки у зв’язку із поломкою транспортний засіб самостійно пересуватися не може. Попри це та інші незручності, вартість квитка і досі коливається у межах 100 гривень. 

Тепер вже горезвісний для пасажирів транспортний засіб курсує зворотнім маршрутом. В салоні - повна темрява. Тож, не зважаючи на некомфортніі умови пересування, лучани змушені повертатися додому «тим, чим є», уже не кажучи про гостей міста, у яких «гарні» враження про далеко недешеву дорогу до Луцька, схоже, залишаться у пам’яті надовго. 

«Особисто мені у цій ситуації шкода старших людей, маленьких дітей та студентів. Холодно… І хоч я не змерз, бо тепло одягнувся, а вони?» - каже чоловік. 

Як поводомлялося раніше, про причини, через які виникла така ситуація, та яким чином її збираються виправляти, журналісти ІА Волинські новини з’ясовуватимуть у керівництва «Укрзалізниці».

Нагадуємо, що вартість проїзду у рейковому «автобусі» з Луцька до Львова й досі становить 99,67 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на холодні батареї та бездіяльність комунальних служб

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити