image
 |  4 12 Червня 2022 | 18:58

У теробороні на Волині служить "кабан"

Днями стало відомо, що до 100 окремої бригади територіальної оборони Волині прибилося цуценя.

А нині захисники поділилися зворушливою історією чотирилапого помічника на сторінці у Фейсбуці, - повідомляє VSN

«Цілком ймовірно, що бойове цуценя нашої бригади ТрО на прізвисько Кабан(чик) є ровесником цієї війни. Адже прибилося до бійців одного із наших підрозділів наприкінці березня місячним малям. Чотирилапий «клубочок» був мокрим, голодним і неабияк наляканим… Щоправда, від запропонованої порції гречки із тушкованою свининою бідолаха не відмовився – «змолов» на одному подиху… і попросив ще!

«Ах ти ж кабанюка – жереш, неначе справжнє порося!», – вигукнув хтось із бійців.

«Слухайте, а давайте назвемо його Кабаном!», – запропонував інший. Заперечень не було…

І почав Кабан(чик) рости на армійських харчах, неначе на дріжджах…», – йдеться в повідомленні.

Але ж в армії бити байдики нікому не дозволено. Раз тебе взяли на котлове забезпечення – служи, дорогенький! Принось користь рідному підрозділу!

І що ви думаєте – Кабан(чик) з усіх своїх щенячих сил… служить «дублером сирени повітряної тривоги»! Тільки зачує сигнал ракетної небезпеки – відразу береться із неабияким ентузіазмом підвивати сирені! Після чого разом із побратимами чимдуж драпає в укриття…

«Але ви тільки не подумайте, що наш Кабан(чик) – боягуз! Лапи хвостатого щодень міцнішають, голос грубшає, вушка гордо спинаються, а в оченятах дедалі відчутніше проглядається тверда рішучість рвати на дрантя непроханих зайд… А ще пес Кабан(чик) трохи дратується, коли російських окупантів називають «свинособаками». Мовляв, нічого спільного ті нікчемні потвори з нащадками Вепра та Вовка не мають…», – жартують тероборнівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ринках Луцька продають черешню ціною понад 100 гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити