image
 |  0 31 Серпня 2022 | 16:46

У Центральному парку Луцька ловлять рибу (ФОТО)

Чергове порушення правил любительського рибальства виявив інспектор департаменту муніципальної варти.

Про це інформують луцькі муніципали у facebook.

В ході реагування на звернення від громадян, що надійшло до департаменту, через гарячу лінію «Група швидкого реагування», інспектором було виявлено двох чоловіків, які здійснювали риболовлю на каналі в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Працівником вкотре роз’яснено рибалкам, що вилов риби заборонено відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України N 19 від 15.02.1999. Після проведеної профілактичної бесіди, чоловіки покинули місце вилову.

Наголошуємо, що здійснення любительського рибальства на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки є порушенням правил рибальства, за яке настає відповідальність згідно з ст. 85 КУпАП, у вигляді попередження або накладення штрафу на громадян.

Вкотре закликаємо громадян бути свідомими та дотримуватись правил рибальства, не несучи шкоди навколишньому середовищу так і меліоративній системі одного з найулюбленіших місць відпочинку лучан та гостей міста!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити