image
 |  2 31 Грудня 2019 | 17:50

У центральному парку Луцька вандали зрубали дві ялинки та викинули в річку Стир сміттєві урни

У луцькому Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки невідомі зрубали дві ялинки.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко. 

«Мінус дві ялинки у парку. Зате у когось святковий настрій та зустріч нового року. Шансів вирости в парку у ялинок нульові», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали вражаючі ялинки, які економлять простір

Окрім того, як пишуть Волинські новини, цієї ночі вандали у центральному парку повикидали сміттєві урни в річку, повідомив у групі «Збережемо древній Лучеськ» Павло Романюк.

Зі слів лучанина, практично біля кожної лавки відсутній бетонний смітник, він їх згодом виявив у проточних каналах Стиру.

«Ще з самого початку, як розпочалась ця хвиля вандалізму, це відбулось десь через пів року після «революції гідності», то тоді всі реагували на такий вандалізм охами, ахами, осудом (хто це покидав смітники та лавки в канали) у всіх новинах висвітлювали, масовий осуд, фотографії з поліцією яка дістає ті смітники з каналів, 10000 грн винагороди тому, хто знайде вандалів... А тепер це все сприймається, як належне. Типу, ну не може такого бути, щоб не поперекидали смітники в канали і щоб не побили ліхтарі... А колись же були «темні» часи історії, коли в парку біля кожної лавки стояли смітники вилиті з кольорового металу і ніхто їх не чіпав» – пише Павло Романюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити