image
 |  0 27 Травня 2021 | 17:54

У Центральному парку Луцька відбудеться багатожанровий фестиваль учнівської творчості

У Луцьку запрошують на багатожанровий фестиваль учнівської творчості «Дитинства світ в наших руках», який відбудеться 30 травня 2021 року з 12.00 до 16.00 години в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомляє Волинський обласний еколого - натуралістичний центр.

У програмі заходу: виставка виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва; конкурс малюнків на асфальті, містечко майстрів «Волинь у творчості дітей», флешмоб «Дитинство веселкове», марш-парад духових оркестрів «На марші миру», відкриті змагання на байдарках для молоді, прогулянки на воді для наймолодших, відкриті майстер-класи з велосипедного та пішохідного туризму, відкриті змагання зі спортивного орієнтування, виставка туристичного спорядження, експозиція робіт переможців Всеукраїнських виставок науково-технічного напряму, запуск радіокерованих судномоделей, містечко "Цікава наука", «Роботік», «Цікава хімія», студія «БІО», майстер - класи з розвитку креативності, «MATHSLab», Club «Slovo», ГЕОплатформа, майстер - класи з розвитку креативності, виставка хом’яків і акваріумістики, театр ляльок.

Завершить фестиваль заключний концерт кращих колективів художньої самодіяльності учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти.

Зокрема, локація Волинського екоцентру знаходитиметься біля Луцького зоопарку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор, священник, інструктори з водіння: розповіли про скандальні справи п'яних водіїв на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити