image
 |  0 4 Грудня 2019 | 13:06

У центрі Луцька будівельники працюють без спецодягу? (ФОТО)

У центрі Луцька, на вулиці Гаврилюка, будівельники працюють без засобів індивідуального захисту.

Про це «ВолиньUA» інформують очевидці.

На будівельному майданчику на вулиці Гаврилюка працюють люди, ймовірно без належних засобів індивідуального захисту. До слова, роботодавець зобов'язаний організувати належний облік і контроль за видачею працівникам засобів індивідуального захисту. 

Як видно з фото, люди на будівельному майданчику працюють у звичайному одязі, без засобів індивідуального захисту.

Адже, залежно від виду виконуваних робіт і умов праці працівникам будівельних спеціальностей видаються бавовняні, суконні або брезентові костюми (комбінезони). Для виконання зовнішніх робіт в холодну пору року робочі додатково забезпечуються куртками і брюками з утепленою підкладкою.

Нагадаємо, що управління з питань праці Луцької міської ради з 1 грудня має перевірити будівельні майданчики. Зокрема увагу громадськості привертає будівництво у «Старому місті» за адресою Драгоманова, 3 та на «Святій горі» на вулиці Гаврилюка.

Сподіваємось, що управління з питань праці Луцької міської ради проведе належну перевірку будівельного майданчика за адресою Гаврилюка.

Про те, чи проводились там археологічні розкопки та чи проводився археологічний нагляд «ВолиньUA» повідомить згодом. Однак, за попередньою інформацією, на вулиці Гаврилюка, археологічний нагляд по факту не здійснювався.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити