image
 |  2 16 Вересня 2021 | 12:08

У центрі Луцька чоловік самовільно зробив з квартири комерційне приміщення (ФОТО)

Перевівши в обхід законодавства, за допомогою «чорних реєстраторів» квартиру на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку по просп. Волі, 33 в торгово-офісне приміщення, лучанин, за прикладом свого сусіда, власника стоматологічного кабінету на просп. Волі, 31, знищив частину газону нещодавно облаштованого скверу та здійснив вкладання бруківки до незаконного входу в колишню квартиру.

Про це пишуть муніципали на сторінці у facebook.

Так як такі дії є порушенням п.п. 2.5.5.1.9 та 2.5.5.1.10 Правил благоустрою міста Луцька, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Також, інспектором було видано приписи на демонтаж незаконно влаштованих пішохідних доріжок в сквері з подальшим відновленням трав’яного покриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як «тріщить» патрульний автопарк: ДТП волинських патрульних перевищили чисельність службових авто (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити