image
 |  0 16 Вересня 2020 | 13:35

У центрі Луцька голова ОСББ влаштував сміттєзвалище біля контейнерів (ФОТО)

Головою правління ОСББ «Центр-Дім» при здійсненні приведення до належного вигляду дитячого майданичка по вул. Винниченка, 29, що перебуває на балансі вказаного об’єднання, відповідно до виданого інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста припису, не було забезпечено вивезення гілля у визначене місце.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Інспектором в ході реагування на звернення було виявлено та підтверджено факти того, що вирізане гілля підкинули до контейнерів для збору ТПВ, влаштувавши звалище.

Тому, голові правління ОСББ «Центр-Дім» знову буде видано припис відповідно до п.п. 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою усунути порушення та вивезти гілля у встановлене місце.

За невиконання вимог припису на відповідальну особу буде складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП, відповідно до якої передбачено накладення штрафу на посадову особу у розмірі від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: вантажівка збила пішохода

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити