image
 |  0 2 Березня 2020 | 14:13

У центрі Луцька ліквідують відому книгарню

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зареєструвала проєкт рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Освіта».

Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті Волинської облради.

Текст подаємо без змін.

"Відповідно до статей 43, 55, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 59 Господарського кодексу України, статей 105, 110 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», рішення обласної ради від 11 червня 2004 року № 11/20 «Про управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затверджених рішенням обласної ради від 13 травня 2011 року № 4/46 (зі змінами), враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області від _____ 2020 року № ____, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити юридичну особу комунальне підприємство «Освіта» (код ЄДРПОУ 13360473, юридична адреса: пр. Волі, 8, м. Луцьк, Волинська обл., 43025) шляхом його ліквідації.

2. Призначити комісію з припинення (ліквідаційну комісію) комунального підприємства «Освіта» та затвердити її склад у кількості трьох осіб (додається).

3. Доручити голові обласної ради:

1) вносити зміни до складу комісії з припинення (ліквідаційної комісії) комунального підприємства «Освіта»;

2) затвердити проміжний ліквідаційний баланс та ліквідаційний баланс.

4. Доручити комісії з припинення (ліквідаційній комісії) вжити організаційно-правових заходів, передбачених чинним законодавством, щодо ліквідації комунального підприємства «Освіта», у тому числі:

1) у встановленому порядку повідомити державного реєстратора юридичних та фізичних осіб-підприємців про рішення щодо ліквідації комунального підприємства, зазначеного у пункті 1 рішення;

2) здійснити інвентаризацію майна, що належить комунальному підприємству, яке ліквідується, та після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами, скласти проміжний ліквідаційний баланс комунального підприємства;

3) подати на затвердження голові обласної ради проміжний ліквідаційний баланс та ліквідаційний баланс;

4) забезпечити передачу документів, які підлягають тривалому зберіганню, до відповідної архівної установи у порядку, визначеному чинним законодавством України.

5) у встановленому порядку подати документи, визначені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», до державного реєстратора для внесення запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців про припинення (ліквідацію) комунального підприємства, зазначеного у пункті 1 рішення, згідно з чинним законодавством.

6) при проведенні ліквідації комунального підприємства забезпечити дотримання трудових прав працівників.

5. Встановити, що строк пред’явлення кредиторами своїх вимог до комунального підприємства «Освіта» становить 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Освіта».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області", - йдеться у проєкті рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити