image
 |  0 18 Травня 2019 | 08:56

У центрі Луцька планують знести будівлі та збудувати житловий будинок

Багатоквартирний житловий будинок зводитимуть на вулиці Коперника після знесення існуючих будівель.

Про це пишуть Волинські новини.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями для зберігання легкових автомобілів (зі знесенням існуючих будівель і споруд) на вулиці Коперника, 83 затвердили наказом управління містобудування та архітектури міськради від 16 травня.

Нагадаємо, під час сесії міськради наприкінці квітня депутати затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,201 гектара на улиці Коперинка, 83 та зміну її цільового призначення для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Замовником виступило ТзОВ «Луцькіндустрія». Як йдеться у витягу з Державного земельного кадастру від 6 травня, ділянка передана у приватну власність для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Цільове призначення ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Гранично допустиму висоту будинку прийняли відповідно до детального плану території житлового кварталу – району вулиць Чехова, Клима Савура, Задворецької та проспекту Волі, затвердженому рішенням міськради від 27 червня 2013 року. Максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 40%, максимально допустима щільність населення – 300 осіб на гектар. Планувальні обмеження відсутні, інженерні мережі розташовані поза межами ділянки.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити