image
 |  340 17 Березня 2024 | 13:49

У центрі Луцька покронували дерева та не вивезли гілля (ФОТО)

До департаменту муніципальної варти звернулися мешканці будинку № 3 по проспекту Волі зі скаргою на складування гілля після обрізки дерев. Інспектором було відреаговано на дану скаргу, в результаті виявлено гілля після весняного кронування дерев. Відповідальні особи, замість того, щоб відразу вивезти гілки, допустили нагромадження свіжозрізаного гілля, незважаючи на те, що поруч розташована дитяча поліклініка, де щодня проходять сотні людей.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

У ході розгляду звернення з відповідальною особою було проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду щодо негайного прибирання вищевказаної території. В результаті перевірки вимоги інспектора були оперативно виконані, територію загального користування прибрано.

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до п.п. 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька складування гілля на прилеглих територіях, на майданчиках для контейнерів для збору ТПВ, обабіч доріг та на територіях загального користування суворо заборонено та передбачає адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу від 340 до 1700 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити