image
 |  596 27 Вересня 2024 | 09:37

У центрі Луцька поліцейські на колінах зустріли кортеж "На щиті" із загиблим полковником Олександром Никитюком (ФОТО)

У Луцьку під час проїзду центром міста кортежу «На щиті» з тілом Героя, працівники головного управління Нацполіції Волині утворили «живий коридор» на його честь.

Про це пише Конкурент, - інформує ВолиньUA.

Никитюк Олександр Євгенович загинув на Донеччині: внаслідок ворожого обстрілу з боку противника із застосуванням ракети С-300 отримав поранення, несумісне з життям. З перших днів війни він став на захист України, долучившись до лав Збройних сил України.

Довідково. Олександр Никитюк – полковник міліції, у 1989 році став курсантом Львівської спеціальної середньої школи міліції МВС. Після завершення навчального закладу, у 1991 році, пройшов шлях від оперуповноваженого, у різних підрозділах області, до начальника Нововолинського міжрайонного відділу по боротьбі з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України у Волинській області. У 2005 році очолив Володимир-Волинський міський відділ УМВС України у Волинській області.

У 2011 році став заступником начальника УМВС України у Волинській області – начальником кримінальної міліції.

З вересня 2014 року був відряджений на службу до УМВС України в Херсонській області. Згодом вийшов на пенсію. Після повномасштабного вторгнення був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив на керівній посаді у Військовій службі правопорядку. Загиблому було 56 років.

В Олександра Никитюка залишилась дружина та двоє синів. Колеги-поліцейські згадують Олександра Євгеновича як справжнього професіонала, мудрого наставника, надійного друга та товариша, щиру та порядну людину, яка завжди з честю та гідністю виконувала свій службовий обов’язок до останнього.

Читайте також: В Україні з 1 листопада може подорожчати електроенергія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити