image
 |  4 20 Жовтня 2022 | 11:52

У центрі Луцька помітили небезпечний люк (ФОТО)

Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, під час чергування, було виявлено провалля біля колодязя телефонної каналізації у самому центрі нашого місті, поблизу приміщення Державної міграційної служби у Волинській області за адресою вул. Градний узіз, 4, який належить АТ «Укртелеком». Такий стан дорожнього полотна є неприпустимим та може призвести до нещасного випадку!

Про це пишуть муніципали на сторінці у facebook.

Правилами благоустрою міста Луцька передбачено, що балансоутримувачі повинні усувати пошкодження на закріплених за ними інженерних мережах.

В ході відпрацювання, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти було зобов’язано відповідальних осіб провести обстеження інженерних мереж та здійснити відновлення благоустрою до належного стану.

Департамент застерігає, що згідно ст.152 КУпАП порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн.)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити