image
 |  16 30 Серпня 2021 | 23:31

У центрі Луцька продовжує функціонувати салон інтимного масажу? (ВІДЕО)

У Луцьку на вулиці Лесі Українки, так званий салон інтимного масажу («Юнона»), ймовірно, продовжує приймати клієнтів.

Відео, як чоловік вперто чекає, аби йому відкрили двері, для «ВолиньUA» надіслали читачі.

Чоловік натиснув на дзвінок біля дверей та декілька хвилин чекав, щоб йому відкрили. Після того, як він зайшов, двері закрилися на ключ.

Зазначимо, що салон неодноразово потрапляв у скандали, неодноразово його зачиняли та перевіряли. Проте, ймовірно, це не заважає посеред білого дня обслуговувати клієнтів. Також варто відмітити, що біля дверей знаходиться наліпка 18+. 

Також розповідають, що візитівки з рекламою закладу продовжують розповсюджувати по всьому місту.

Нагадаємо, що минулого року, на початку вересня, у приміщенні так званого салону еротичного масажу по вулиці Лесі Українки в Луцьку провели санкціонований обшук із залученням спецпризначенців.

"Так званий салон еротичного масажу здійснював діяльність впродовж кількох місяців, візитівки з рекламою закладу «Ego Studio» розповсюджувались по всьому місту. Заклад працював під вивіскою «Юнона»: тут жінки надавали послуги сексуального характеру клієнтам, які телефонували і попередньо домовлялись про це, маскуючи свою діяльність під еротичний масаж", - коментували тоді правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Згодом, у березні цього року, з приміщення салону демонтували вивіску.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити