image
 |  11 10 Вересня 2020 | 22:01

У центрі Луцька відбулась акція «Ні капітуляції» (ФОТО)

У центрі Луцька відбулась акція "Ні капітуляції" через заявлені інспекції позицій Зброєних сил України представниками бойовиками терористичних організацій "ДНР".

Сьогодні, у вечірній час, на Театральному майдані Луцька зібрались представники Нацкорпусу, політичної партії ВО "Свобода", громадські організації "Національний альянс", "Опір капітуляції", "Основа Волині". 

Учасники акції висловила свою обуреність діями центральної влади та показовій слабкості президента України в питаннях збереження корднонів держав.

"Спільна з окупантами інспекція позицій ЗСУ - злочин проти держави і здача національних  інтересів. Це після свідомого зриву операції щодо "вагнерівців", після "перемир'я" зі смертями бійців і перед зустріччю радників країн нормандської четвірки за участі Єрмака. Все це кроки на знищення нашої Незалежності. Капітуляцію треба зупинити тут і зараз", - заявляють організатори заходу Національний корпус Волині. 

Таку думку підтримав Олександр Ніколайчук представник волинського опору "Ні капітуляції".

"Спільне з російськими окупантами інспектування позицій української армії на Донбасі - це ніщо інше як відверта капітуляція. Її вперто і послідовно просуває Зеленський. Лише зрадники можуть давати згоду на інспектування нашого війська окупантами на нашій же землі. А що далі? Інспектування російськими військами всієї території України? Ми вийшли, щоб сказати ЗЕвладі: капітуляція не пройде", - заявив керівник Луцької організації ВО "Свобода" Микола Федік. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити