image
 |  635 28 Червня 2024 | 17:14

У центрі Луцька водій ледве не збив дитину (ВІДЕО)

Диспетчером відділу «Центру безпеки міста Луцьк» завдяки камерам відеоспостереження було зафіксовано, як водій автомобіля марки «Volkswagen» державний номерний знак «АС8807ВН», ледве не здійснив наїзд на дитину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході, по вулиці Шевченка.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Нагадуємо, що на нерегульованих пішохідних переходах пішоходи мають перевагу в русі перед транспортними засобами з моменту, коли вони ступили на перехід. Водій транспортного засобу обов'язково повинен своїм маневром показати пішоходам, що він дає дорогу, тобто знизити швидкість, якщо цього достатньо для того, щоб дати дорогу або зупинитися.

Забороняється здійснювати об'їзд пішохода, який перебуває на пішохідному переході незалежно від відстані між ним і транспортним засобом, а також збільшувати швидкість з метою "проскочити" перед пішоходом, який ступив на нерегульований пішохідний перехід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі ОСББ у Луцьку забули про прибирання території

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити