image
 |  5 19 Березня 2023 | 18:54

У центрі Луцька водій став посеред тротуару: захотів судитися з муніципалами (ФОТО)

Пішохід теж є учасником дорожнього руху і наявність умов для його пересування є важливою умовою належної організації дорожнього руху! Восьмий апеляційний адміністративний суд в постанові від 08 березня 2023 року, апеляційну скаргу департаменту муніципальної варти Луцької міської ради задоволено, скасовано рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 14 грудня 2022 року у справі №161/15203/22.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Фактичною підставою для притягнення до адміністративної відповідальності слугувало те, що позивач припаркував автомобіль на тротуарі таким чином, що для руху пішоходів залишилося менш ніж два метри.

Як вбачається з матеріалів справи позивач дійсно вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 122 КУпАП, а саме, 20 жовтня 2022 року здійснив стоянку транспортного засобу на тротуарі, де для руху пішоходів залишається менше ніж 2 метрів, чим порушив п. 15.10 «в» ПДР.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали інспектують двори (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити