image
 |  20 28 Серпня 2022 | 17:38

У центрі Луцька «Яворина» з «Акордом» зібрали на благодійному заході понад 15 тисяч для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі Луцька, на перетині вулиць Градний Узвіз та Лесі Українки, відбувся благодійний концерт «Все буде Україна», на якому збирали кошти для ЗСУ.

Про це ВолиньUA повідомили організатори заходу - Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» Волинь.

Очільниця волинської «Яворини» Руслана Вознюк зазначила, що її команда разом з квартетом «Акорд» (Мрочко Віктор, Олег Гонтар, Микола Палій, Андрій Зарицький) вирішили організувати свято, яке подарує масу позитивних вражень для дітей і мешканців Луцька, а також принесе користь нашим Захисникам.

На благодійному заході вдалося зібрати 15 550 гривень. Всі ці кошти підуть на підтримку військових ЗСУ.

Дійсно, проект подарував гарні емоції для молодших лучан та гостей міста, організатори проводили майстер-класи для малечі, зокрема, тут діяв пункт боді-арту, також хною наносили на тіло малюнки і діти мали змогу розфарбовувати гіпсові фігурки. 

На вулиці діяла сувенірна ярмарка, продукція художньої школи «Чарівний пензлик» та інших майстрів міста. Кожен міг віднайти для себе щось унікальне та особливе й зробити свій внесок для допомоги воїнам.

Захід пройшов успішно, адже за порядком слідкувала поліція.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити