image
 |  0 27 Листопада 2019 | 11:46

У центрі Луцька закривається славнозвісна кав'ярня

В історичній частині Луцька закривається славнозвісна кав'ярня "Старе місто".

Про це інформує на сторінці у facebook один з власників Микола Кравчук.

"Друзі, важко це писати, але від завтра Кав'ярня-кондитерія Старе Місто припиняє свою роботу. Це був крутий час. Класний та корисний досвід, як ведення бізнесу, приготування тістечок, партнерства та зустрічання Гостей. Хоче подякувати всім, хто був, заходив та смакував. І тим хто допомагав.

В першу чергу дружині, Іванна Кравчук, яка будучи вагітна, мене підтримувала, мирилася з тим, що чоловіка не було на місці (він готував каву дівчатам 😉)

Школа лідерства для учасників бойових дій та Antonina Bondarenko за те що дали "пня під попу" та наснаги, якби не вона, то цього не було б. Тетяна Яцечко-Блаженко за допомогу, Богдан Климчук за реально круті двіжухи та мега круті емоції 😊😀

Анатолій Форманюк дякую за досвід спільного ведення бізнесу, пам'ятаю на запитання "як ми будемо далі"?, я відповів, що "Як чоловік з жінкою" - тільки я не врахував, що ти не одружений 😉

Вікторія Кашаюк та Руслан Кашаюк за презентацію і за Катерину , яка заслуговує окрему розповідь і внесла свою частку в заклад. Ну, і побачила справжню Західну Україну))

Також дякую Natalya Gurkina за Ваші казки, оптимізм та за руку допомоги.

Також кондитерам, з якими це все починалося та робилося. @БогданКлимчук Тетяна Каркіч @ОксанаЛіпатова, Тетяна Клекоцюк, тепер я знаю, скільки має коштувати Торт))

І нарешті, Василь Нагорний за презентацію Твоєї книги, це була честь для мене та закладу. Дякую

P. S. Кого забув, звиняйте. Але і Вам всім дуже велике дякуємо! :)

І все на світі треба пережити, 

І кожен фініш – це, по суті, старт,

І наперед не треба ворожити," - написав Микола.

Читайте також: Підприємцям Центрального ринку треба готуватися до демонтажу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити