image
 |  13 9 Грудня 2021 | 15:56

У центрі Луцька зупинили водія, який їхав «проти шерсті» (ВІДЕО)

Під час нічного патрулювання на проспекті Василя Мойсея, що у Луцьку, поліцейські виявили транспортний засіб Skoda Octavia, який здійснив виїзд на зустрічну смугу проїзної частини.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні зупинили автомобіль, а під час спілкування з 23-річним керманичем, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події у присутності двох свідків. Результат виявився позитивним.

Згодом поліцейські виявили ще двох керманичів, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння.

Про одного з керманичів повідомили на лінію 102 небайдужі громадяни. Так, 43-річного водія патрульні виявили на вулиці Стрілецькій. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав результат у 2,32 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині 40 соток землі оцінили у півмільйона гривень

Згодом патрульні прибули на ДТП без травмованих. Де водій Ford Focus порушив ПДР, керував автомобілем не маючи при собі посвідчення водія, реєстраційного документа на транспортний засіб та з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння керманич відмовився у присутності двох свідків.

В усіх випадках патрульні складали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити