image
 |  2 18 Січня 2022 | 10:49

У ЦНАПі Луцька встановили сканери QR та штрих кодів з мобільного застосунку «ДІЯ»

У 2021 році ЦНАП Луцька активно запроваджував технічні новації.

Про це під час засідання виконкому повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як.

"Станом на 1 січня 2022 року у ЦНАП можна отримати 505 послуг. Протягом 2021 року працівники департаменту ЦНАП забезпечили надання послуг 272 755 суб’єктам звернень. Реалізували пілотний проєкт «єМалятко». Оформили 21983 біометричних документів. Започаткували реєстрацію суб’єктів господарювання через єдиний державний портал «ДІЯ». Також у нас можна здійснити реєстрацію об’єктів нерухомості в Єдиній електронній системі у сфері будівництва Державної інспекції архітектури та містобудування шляхом отримання верифікації першими в Україні. Ми запровадили шерінг документів за допомогою застосунку «ДІЯ» і встановили сканери QR та штрих кодів з мобільного застосунку «ДІЯ» на 37 робочих місцях для зручного зчитування та верифікації документів", - розповіла чиновниця.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук додав, що 92% відвідувачів ЦНАПу залишилися задоволеними наданими послугами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині автівки їздять парком – поліція ігнорує

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити