image
 |  0 16 Липня 2018 | 06:02

У Турійську судили чоловіка, який ображав матір та виганяв її з хати

Мешканець села Новий Двір Турійського району перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння у житловому будинку, в якому він проживає разом із сім'єю, ображав матір нецензурними словами, хапав її за одяг, намагався затіяти з нею бійку та виганяв її з будинку.
Про це повідомляється у постанові провадження № 3/169/253/18, яку нещодавно розглянув суддя Турійського районного суду Хвіц Г.Й., - інформує Район.Турійськ.
Чоловік на суді у вчиненні правопорушення визнав себе винним та щиро розкаявся.
Потерпіла мати в судовому засіданні пояснила, що дійсно син перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, безпричинно ображав її нецензурними словами, хапав її за одяг, намагався затіяти з нею бійку та виганяв її з будинку. Однак, на даний час вони примирилися, у зв’язку з чим просила звільнити чоловіка від адміністративної відповідальності.
Зрештою, суддя визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 Кодексу, і оголосив йому усне зауваження, а провадження у справі закрили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити