image
 |  5 18 Червня 2022 | 20:39

У Турійськ переїхало підприємство з Краматорська

У Турійськ переїхало підприємство з Краматорська.

Про це пише видання "Сила правди".

Через воєнні загрози і руйнування на Волині опинилося і чимало інших бізнесів, які постраждали від війни. Наприклад, швейний бізнес з Краматорська, який переїхав до Турійська.

Підприємство «Варно» розмістилось у Турійський громаді у колишньому Будинку школяра. Фірма займається пошиттям чоловічих сорочок і співпрацює з відомим брендом «Воронін».

На Волинь їм вдалося привезти лише частину потужностей, тож з колишніх 150 людей сьогодні у Турійську працює лише 26.

"Наші обсяги дуже зменшились. Але дякуючи нашим замовникам, що підтримують нас в такий важкий час, працюємо, – розповідає керівник підприємства Євгеній Кушнір.– Зі мною переїхало сім сімей, хоча ми всіх запрошували. Ми розмістились у Турійській громаді. Хтось живе у Турійську, хтось у Соловичах, хтось ще в інших селах. Нас дуже добре прийняли. Для роботи ми залучаємо і місцевих працівників. На сьогодні ми маємо облаштованих 32 робочих місця, але далі робимо ремонти. Ще не всі відділи запустили: ще не маємо розкрійного відділу, пресу. Ми запустили тільки швейний цех і відділ пакування. Тож працюємо далі".

Наразі на підприємстві відкрили 32 робочих місця, згодом планують відкривати інші відділи. Підприємство скористалося програмою релокації і завдяки цьому вдалося покрити витрати на перевезення обладнання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити