image
 |  0 15 Лютого 2019 | 09:44

У Валентинів день у Луцьку поцупили парфуми, цукерки і алкоголь

В обласному центрі затримали підозрюваних у крадіжках.

Щоб їсти, пити і пахнути, - певно, саме про це думали сьогоднішні крадійки у Луцьку, які намагались винести товар, не розрахувавшись за нього, - повідомляють правоохоронці на своїй сторінці в "Фейсбуці". 

З самого ранку, 14 лютого, на вулиці Бенделіані, охорона супермаркету помітила жінку, яка винесла пляшку алкоголю та ковбасу. Суму збитків оцінили у понад 300 гривень. Оскільки камери спостереження добре зафіксували підозрювану, слідчі швидко її знайдуть і притягнуть до відповідальності. 

Згодом, в одному з магазинів, по вулиці Рівненській, громадянка поцупила цукерки вартістю понад 120 гривень. На особу патрульні оформили необхідний протокол за ст. 51 КУпАП. Встановили, що це вже друга протягом року крадіжка, здійснена цією жінкою. 

А на бульварі Дружби народів заявниця повідомила, що невідома особа винесла з магазину парфуми. І хоч їх вартість 80 гривень, працівниця лишила необхідні заяву й пояснення, а також надала доступ до камер спостереження, які добре зафіксували порушницю. Її особу встановлюватиме слідчий.

Згодом прийшло повідомлення, що на вулиці Ветеранів 41-річна жінка з’їла прямо в приміщенні магазину паніні, а згодом вирішила непомітно винести ще й пляшку алкоголю. Загальна сума збитків – майже 50 гривень. Охоронці закладу затримали порушницю та викликали поліцію. На особу патрульні оформили протокол за ст. 51 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи має відношення депутат Луцькради до грального бізнесу у місті?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити