image
 |  4 26 Грудня 2017 | 12:08

«У Вас рука відклеїлася». Про Порошенка та фотошоп. ФОТО

Днями Петро Порошенко виклав фоточку з Трампом. Зробив це особисто, на що вказує "ПП" у фб-дописі.
І все б нічого, якби не явний фотошоп двох президентів. Наприклад, рука, яку тисне Трамп, "відклеїлася" від Порошенка, і трохи вилазить над плечем ПП (червоні стрілки на фото).
Журналісь "Української правди" Олексій Братущак коментує у себе на сторіці Фейсбук:
«Упс, у Вас рука відклеїлася)
Днями Петро Порошенко виклав фоточку з Трампом. Зробив це особисто, на що вказує "ПП" у фб-дописі.
І все б нічого, якби не явний фотошоп двох президентів. Наприклад, рука, яку тисне Трамп, "відклеїлася" від Порошенка, і трохи вилазить над плечем ПП (червоні стрілки на фото).
Навіщо цей фотошоп Порошенку, не розумію. Може він хотів продемонструвтаи країні, що опановує нові навички? "Ось, дивіться на якому я рівні освоїв фотошоп!"
Наступного разу краще робити фотошоп з Путіним. "Ось я куйлу підсрачника виписав у Мінську, нехай забирається геть з нашої країни". Такий колаж набере більше лайків)
А якщо розвинути тєму, то ого-го як можна розкрутитися!
Підкину кілька ідей: 1) "Я вийшов на каву з мільйоном своїх прихильників" 2) "Я проводжу Парад Перемоги українських військ на Красной площади" 3) "Я відкриваю поселення українців на Марсі")))
Хоча насправді потрібно звичайне вибачення. По-перше, перед Трампом. По-друге, перед тим бідолахою, у кого позичили руку для фотошопа...
Оригінал допису і фотоколажа від Порошенка тут:
https://www.facebook.com/petroporoshenko/photos/a.474433502691047.1073741831.474409562693441/1169332423201148/».



 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити