image
 |  4 9 Травня 2020 | 22:25

У відповідь на обстріли бойовиків ЗСУ накрили вогнем їх опорні пункти

Збройні формування Російської Федерації на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню, українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Про це інформують у штабі операції Об’єднаних сил у мережі Фейсбук. 

У вечірньому зведенні штабу щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил йдеться про те, що 9 травня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети і протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та навіть керовану ракету. 

"Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів Об’єднані сили припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від українських воїнів.

Українські воїни з відповіддю не забарилися і на такі злочинні дії противника відкрили прицільний вогонь по опорних пунктах російських найманців. Після цього окупанти припинили свою активність. Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні тисяч гривень: стали відомі зарплати керівництва «Укроборонпрому»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити