image
 |  2 2 Червня 2019 | 23:01

У вигрібній ямі знайшли тіло 52-річної волинянки

У Володимирі-Волинському у вигрібній ямі знайшли тіло 52-річної жінки. Це сталося на вулиці Генерала Шухевича. Сусід померлої Іван Казенний розповів Суспільному, що померла могла там пролежати два тижні. Їй було 52, жила у сусідній хаті.

Іван Казенний, сусід померлої: “Який спосіб вела вона — пила, та й все. Горілку вживала, аморальний спосіб”

Іван Казенний каже, що після смерті власника хати його діти дозволили Галині тут жити.

Іван Казенний, сусід померлої: “ Бачимо, багато збирається тих алкоголіків, то ми дзвонимо, Юра, приїдь сюди, зроби порядок, бо можуть і хату підпалити. Сумка валяється, може, каже, десь в люк впала, чи що. Подивилися в той люк, палкою поштрикали, нема, каже. Вона, бувало, піде на 2-3 дні, потім приносять її. А потім виявилось, що вже сплила. Я так думаю, що вона йшла вночі далі пити, може впала, там люк був дерев’яний.”

Це місце, де загинула 52-річна Галина, воно за 20 метрів від хатини.

Отвір до вигрібної ями зараз закритий бетонним щитом. Поруч - капці жінки. Вигрібна яма - біля приміщення друкарні. Керівництва на місці не було. Юрій Волик, який назвався колишнім працівником підприємства, розповів працівники минулої суботи, косили там траву і люк був закритий.

Юрій Волик, колишній працівник друкарні: “Був закритий отим же самим щитом фанерним. Я, наскільки знаю, там запаху навіть не було, було б чути за стільки часу.”

Начальник міського управління житлово-комунального господарства Віктор Фіщук каже, що у Володимироі-Волинському часто крадуть металеві люки. Злодії здають їх на металобрухт. Мешканців міста наражають на небезпеку провалитися у яму.

Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ Володимир-Волинської міськради: “Як би воно мало бути?Це підприємство мало би подбати? - Звичайно, є інженерна споруда, вільний доступ. Це вже неправильно. Вона досить велика ця вигрібна яма, за свідченнями рятувальників, які діставали тіло, її глибина десь 4 м, ширина 3 і довжина десь 10 м. Готуємо попереджувальні листи всім власникам земельних ділянок для проведення обстеження власних територій.”

Начальник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик так прокоментував ситуацію:

Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділення поліції:

“Встановлюються обставини даної події, кому належить дана споруда і чому вона не була належно обладнана люком, а тільки накрита дерев’яними досками. Тіло було направлено на судомедичну експертизу, щоб встановити причину смерті і період, щоб встановити, в який час це сталося. При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено, це однозначно.”

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити