image
 |  9 9 Лютого 2020 | 23:17

У вихідні волинські патpульні висліджували наpкодилеpів і хулігана з пістолетом (ФОТО)

Волинські патрульні все частіше виявляють у громадян речовини, схожі на наркотичні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Учора, близько 15-ї години на вулиці Володимирській у місті Луцьку при огляді прилеглої території патрульні помічають двох підозрілих осіб.

Під час проведення поверхневої перевірки виявляють речовини, ймовірно, наркотичного походження.

У 28-річної жінки виявили шприц із речовиною червоного кольору.

У 32-річного чоловіка виявили велику кількість використаних шприців та чотири поліетиленові пакети, у яких знаходилась речовини білого кольору.

8 лютого, пізній вечір, екіпаж отримує повідомлення, в якому вказувалось, що група осіб вживають наркотичні речовини на вулиці Конякіна у Луцьку.

Патрульні оперативно прибули на місце події і виявили групу осіб, котрі підпадають під орієнтування, під час здійснення поверхневої перевірки — знайшли згорток із невідомою речовиною зеленого кольору рослинного походження.

9 лютого, близько 4-ї години ранку, на вулиці Гордіюк у Луцьку охоронці правопорядку опрацьовують повідомлення про порушення тиші, а саме: заявник повідомляє, що почув звуки ймовірно схожі на постріли.

На місці події у 29-ти річного громадянина виявляють поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору, міні ваги, шприц та близько 10 ампул димедролу.

Працюючи далі по орієнтуванню затримують 40-річного чоловіка, у якого при поверхневій перевірці виявляють предмет схожий на пістолет.

Інший випадок трапився сьогодні, патрульні здійснюють патрулювання на вулиці Червого Хреста, виявляють 3-ох підозрілих осіб, прийнято застосувати превентивний поліцейський захід – у 28-ми річного чоловіка виявляють згорток із порошкоподібною речовино, особа повідомила, що це – амфетамін.

В усіх випадках для вилучення, ймовірно, речей або предметів, наркотичних речовин, обіг яких заборонено законом, патрульні на місце події викликали слідчих.

"Поки ви відпочиваєте, ми — дбаємо про вашу безпеку", — повідомляють патрульні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка і двоє киян оpганізували виготовлення та збут амфетаміну (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити