image
 |  4 9 Листопада 2020 | 20:05

У Вірменії збили російський вертоліт

Над Вірменією збили російський вертоліт. Вірменське бюро пропагандистського російського видання Sputnik з посиланням на джерела в силових структурах Російської Федерації повідомило, що вертоліт нібито "збили в районі Нахічевані".

Повідомлення з'явилося на тлі взяття Азербайджаном міста Шуша в Нагірному Карабасі, - пише Знай.ua.

«Імовірно, з боку Нахічевані був збитий російський вертоліт. Він впав на території Вірменії», - заявив співрозмовник агентства.

Нахічеванська АР входить до складу Азербайджану.

Вертоліт розбився біля села Ерасх поруч із кордоном Азербайджану, - повідомляє російське державне агентство ТАСС sз посиланням на МНС Вірменії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за 08.11.2020: Російські окупанти стріляли з гранатомета, втрат і поранень немає

Після цього Міноборони Росії підтвердило випадок.

"9 листопада близько 17:30 при супроводі автоколони 102-ї російської військової бази по території Республіки Вірменія в повітряному просторі поруч з вірменським населеним пунктом Ерасх поблизу з кордоном Нахічеванської автономної республіки (Республіка Азербайджан) російський вертоліт Мі-24 зазнав вогневого впливу з землі з ПЗРК. Два члени екіпажу загинули, один евакуйований з травмами середньої тяжкості на аеродром базування", - йдеться в заяві відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поляк погрожував влаштувати родині з України «кривавий Шльонськ»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити