image
 |  364 5 Травня 2024 | 20:41

У водоймах на Волині виявили понад 700 метрів браконьєрських сіток

В період з 22 по 26 квітня інспекторами проведено 8 заходів з протидії незаконному вилову водних ресурсів під час проведення яких виявлено чергові порушення правил рибальства в період нересту.

Про це інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Зокрема:

  • 25 квітня під час обстеження річки Турія та озера Свиринець Камінь – Каширської ТГ виявлено та вилучено 3 безгоспні сіті загальною довжиною 90 метрів.
  • Також в ході природоохоронного заходу спільно з працівником Локачинської УТМР при обстежені ставка поблизу села Хорів виявлено і вилучено з води безгосподарську сітку.
  • 26 квітня під час обстеження Хрінницького водосховища інспекторами вилучено 12 безгосподарних сіток рибальських загальною довжиною 600 метрів.

За порушення Правил любительського рибальства до адміністративної відповідальності притягнуто 2 осіб.

Вкотре нагадуємо, що 1 квітня 2024 року розпочалась нерестова заборона на вилов риби. Відповідно до Правил рибальства, під час нересту дозволено суто любительське рибальство на водоймах загального користування гачковими знаряддями вилову з кількістю гачків не більш як два на рибалку або спінінгом з однією штучною приманкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальниця Маневицького відділу прокуратури отримала понад 1,2 мільйона зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити