image
 |  9 20 Травня 2019 | 16:15

У «Волиньобленерго» оновився автопарк для оперативно-виїзних бригад

У ПрАТ «Волиньобленерго» оновили автопарк двома пікапами Fiat Fullback, аби якнайшвидше відновлювати електропостачання.

Про це інформує прес-служба «Волиньобленерго».

Генеральний директор Артем Мартинюк вручив ключі від новеньких, сучасних автомобілів директорам Луцької районної і Любомльської філій (Шацький РЕМ).

На п'ятимісних, з підвищеною прохідністю пікапах їздитимуть електромонтери оперативно-виїзних бригад. Цілодобове чергування, оперативна ліквідація аварійних ситуацій у складних умовах вимагає від працівників ОВБ неабияких професійних навичок і відповідного технічного оснащення.

Автомобілі Fiat Fullback – повнопривідні, що є вкрай необхідним у важких дорожніх умовах Волині, у яких зазвичай працюють енергетики. Пікапи мають великий ресурс пробігу й потужності, вдвічі економніші за споживанням палива, ніж російські УАЗи.

Дві одиниці техніки придбані за сприяння акціонера поза інвестиційною програмою товариства. Нова техніка дозволить підвищити мобільність та швидкість доїзду персоналу, покращити оперативність роботи на місцях підключень, пошкоджень об'єктів електричних мереж. Адже для енергетиків немає вихідних або свят. І в дощ, і в сніг, і вночі і вдень оперативно-виїзні бригади працюють для того, щоб забезпечити світло і комфорт у наших оселях.

     

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити