image
 |  2 1 Жовтня 2020 | 15:54

У Волиньоблраді визначили переможців конкурсу на відбір кандидатур до складу конкурсної комісії

Постійна комісія з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією провела своє чергове засідання під головуванням Анатолія Вітіва (ВО "Свобода"). Депутати визначили переможців конкурсу на відбір кандидатур до складу конкурсної комісії для проведення конкурсів на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Волинської обласної ради з числа представників інститутів громадського суспільства. Конкурс на відбір таких представників був оголошений на минулому тижні.

Про це інформує Волинська обласна рада.

До участі зголосилося двоє кандидатів: Володимир Пшибельський та Василь Грановський. Члени комісії відмітили, що обидві кандидатури - компетентні і достойні.

Отож комісія визначила переможцями конкурсуна відбір кандидатур до складу конкурсної комісії для проведення конкурсів на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Волинської обласної ради з числа представників інститутів громадського суспільства таких осіб:

- Грановського Василя Григоровича – голову Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (клопотання подано Волинською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України);

- Пшибельського Володимира Володимировича – голову осередку Громадської організації «Спілка освітян України» Волинської області (клопотання подано Громадською організацією «Спілка освітян України»).

Голова комісії Анатолій Вітів побажав переможцям працювати за принципами справедливості та професійності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі неподалік Луцька голова-мільйонер самовільно встановлює правила ПДР та «здирає» штрафи (ФОТО)

Нагадаємо, згідно із Положенням про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Волинської обласної ради, для проведення конкурсу утворюється конкурсна комісія чисельністю 6 осіб, до складу якої на паритетних засадах входять представники:

- засновника (перший заступник голови обласної ради та голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму);

- органу управління освітою обласної державної адміністрації (державні службовці) – за поданням обласної державної адміністрації;

- інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань керівників закладів освіти, професійних об’єднань педагогічних працівників, обласної профспілкової організації та інших громадських формувань, а також експертів, фахівців у сфері загальної середньої освіти тощо).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити