image
 |  1640 12 Січня 2024 | 14:48

У Волиньраді погодили низку кадрових питань

Депутати Волинської обласної ради погодили низку кадрових питань.

Під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку депутати розглянули призначення кількох керівників обласних комунальних установ.

Зокрема,у зв’язку із закінченням терміну дії контракту депутати рекомендували звільнити директорку Волинського наукового ліцею Ірину Лозовську та, одночасно, призначити її тимчасово виконуючою обов’язків керівника цього освітнього закладу.

Також члени комісії погодили призначення керівника Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. За результатами проведеного конкурсу переможцем визнано Аллу Єфремову. Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук зазначив, що директорка книгозбірні якісно виконує свої обов’язки та розвиває бібліотеку і бібліотечну справу в цілому.

«Алла Єфремова – професійна людина з великим досвідом. Вона разом із колективом бібліотеки генерує новаторські ідеї та цікаві заходи, а з початком повномасштабного вторгнення організувала масштабну і системну допомогу захисникам», - підкреслив Юрій Поліщук (фракція ВО "Свобода").

Члени освітньої комісії рекомендували укласти контракт із нею терміном на 5 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити