image
 |  0 22 Лютого 2019 | 13:58

У Волиньраді прогулювали всі, крім «свободівців», - Рух Чесно

Найбільш дисциплінованою депутатською фракцією у Волинській обласній стала «Свобода».

Про це повідомляє Рух ЧЕСНО.
Натомість, з-поміж усіх фракцій на засідання комісій та сесій Волиньради протягом двох років найчастіше не ходили депутати від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Лідирують серед кандидатів на відкликання Володимир Бондар і Валерій Діброва, вони є найбільшими прогульниками засідань комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.
До трійки найзатятіших прогульників потрапила також позафракційна, раніше перебувала у фракції ВО «Батьківщина», депутат Людмила Кирда, яка має понад 40% прогулів засідань комісії 2017 року.
Чому така практика склалась у фракції «Солідарність», журналісти поцікавилися в її очільника – кандидата на відкликання Володимира Бондаря. Ось що він відповів:
«Керівник фракції – це не керівник установи. Це скоріше модератор проведення засідань і той, хто має певну представницьку функцію. Усе інше депутати вирішують самостійно або зі своїми виборцями».
Нагадаємо, що через прогули протягом двох минулих років виборці можуть відкликати 6 депутатів волинської облради. Лідирують серед прогульників-депутатів представники від «БПП» Володимир Бондар, Володимир Гунчик та Валерій Діброва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити