image
 |  5 10 Липня 2020 | 20:13

У Волиньраді звільнили директора обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих

Розпорядженням голови Волинської обласної ради Ірини Вахович Якова Смоковича звільнили від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих», який розташований на околицях селища Колки Маневицького району Волині.

Відповідна інформація з'явилась у переліку розпоряджень обласної ради.

Розпорядження прийняте на виконання рішення обласної ради від 12 березня 2020 року №29/29 «Про реорганізацію комунального підприємства «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» Волинської обласної ради» та рекомендацій постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства від 10 червня 2020 року № 57/1.

Зазначається також, що звільнення відбулося 03 липня 2020 року.

«1. Звільнити тимчасово виконувача обов’язків директора комунального підприємства «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» Волинської обласної ради Смоковича Якова Феодосійовича з 03 липня 2020 року, у зв’язку із реорганізацією комунального підприємства «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» Волинської обласної ради, на підставі пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради», — йдеться в розпорядженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький прикордонний загін відзначає 102 річницю з часу створення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити