image
 |  5 23 Лютого 2022 | 19:31

У волинській громаді набір в тероборону йде повільно

Набір в територіальну оборону у Володимир-Волинському районі йде повільно.

Про це на сесії міськради зазначив мер міста Ігор Пальонка, відповідаючи на запитання депутата Олега Тимосевича щодо ситуації у місті, яка викликана російською агресією.

Нагадаємо, що батальйон тероборони у Володимир-Волинському районі розміщується у Нововолиську і, за словами Ігоря Пальонки, у приміщенні, де він розміщений не проведено ремонт, а тому всі громади виділяють на це кошти.

Також мер міста проінформував, що він постійно спілкується із керівниками тероборони та центру комплектування. Керівник останнього просив аби виконком долучився до оповіщення резервістів.

- Є думка підтримати резервістів з бюджету фінансуванням, - зазначив Ігор Пальонка.

Щодо критичної інфраструктури, то вона під охороною поліції. Водоканал думає нам тим аби відремонтувати ще кілька колонок по місту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Володимир-Волинської РДА перевищив швидкість на міжнародній трасі (ФОТО)

Система оповіщення по лінії «Укртелекому» не функціонує. Як будуть оповіщувати населення в разі небезпеки, мер не сказав.

Бомбосховища приводяться до ладу, але є ряд, які не можуть прийняти людей, бо перебувають у приватній власності і є в непридатному стані.

Лікарня міста має дизель генератор, готуються резерви води.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити