image
 |  2 17 Травня 2022 | 21:43

У волинській громаді повідомили, які виплати затримають

У травні можлива затримка виплат наступних видів допомоги.

Про це повідомили пресслужбі Володимир-Волинської громади.

Це допомога сім`ям з дітьми, малозабезпеченим сім`ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку, пільг та житлових субсидій.

Зважаючи на ситуацію в країні та враховуючи необхідність першочергового спрямування коштів державного бюджету на потреби армії, для забезпечення оборони держави, кошти всім одержувачам виплат надійдуть на рахунки відкриті в банківських установах та через виплатні об’єкти АТ ,,Укрпошта” упродовж поточного місяця. Просимо вас з розумінням поставитися до даної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку громадяни повідомили поліцію про чоловіка з наркотиками

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити