image
 |  112 20 Жовтня 2024 | 10:06

У Волинській громаді провели осінній ярмарок та зібрали понад 100 тис. грн для ЗСУ

У селищі Ратне провели благодійний ярмарок на підтримку військових Збройних Сил України.

Дійство відбулося у четвер, 17 жовтня, передає кореспондентка Район.Ратне.

Як розповіла у коментарі виданню Район.Ратне Олена Вашестюк, одна із господинь ярмарку, вдалося зібрати 102, тисячі гривень.

Організаторки заходу – господині групи «Ярмарка». Сюди входять жінки із сіл Комарове, Жиричі, Гірники та селища Ратне.

Допомагали продукцією для приготування страв на ярмарок жительки села Комарове (творог, масло, молока), Жиричі – овочі від місцевого фермера. Готували смаколики в основному ратнівчанки.

Нагадаємо, у березні такий захід провели у творчій атмосфері. Ярмарок розпочався із перформансу: господині, котрі продавали свіжовипечений хліб, везли його на возові центральною дорогою селища Ратне.

Ідейниця організації заходу Тамара Дудка розповіла Район.Ратне, що кошти передадуть для закриття зборів, які є у Ратнівській та сусідніх громадах.

«Кошти розподілимо між зборами. До прикладу, передамо певну суму для хлопців зі Здомишля, котрі збирають на ремонт авто. Також є збір на пікап у Велимчі. В основному ми слідкуємо за зборами або особисто хтось звертається до нас за допомогою. Ми дуже задоволені цим ярмарком, адже вдалося швидко продати все, і досить непогана сума вийшла, враховуючи, що продукції було не дуже багато, як минулих разів», – зауважила Тамара Дудка.

Читайте також: У ліцеї на Волині відкрили дошку пам’яті Героя-випускника Олександра Свися

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити