image
 |  0 16 Липня 2023 | 15:58

У Волинській області відремонтують ділянку дороги за 4,6 мільйона

У Волинській області запланували провести капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення загального користування О030210 /Т 03-02/ – Марʼянівка – Борочиче – Бужани. Відремонтують ділянку дороги від 4,6 до 10,2 кілометра.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Пропозиції учасників приймають до 19 липня, - пишуть Волинські новини. 

Очікувана вартість капітального ремонту дороги О030210 /Т 03-02/ – Марʼянівка – Борочиче – Бужани становить 174,889 мільйона гривень.

Відповідно до технічної специфікації, роботи включатимуть розбирання покриттів, вирізання кущів, видалення дерев, корчування пнів, ущільнення земляного полотна, планування укосів, висівання багаторічних трав, улаштування водоскидних споруд, очищення водопропускних труб і водовідвідних каналів, улаштування основи дорожнього одягу та вирівнювального шару з щебенево-піщаної суміші, розлив бітуму та влаштування верхнього шару дорожнього одягу з асфальтобетонної суміші, облаштування тротуарів і пішохідних доріжок, монтаж навісу, встановлення дорожніх знаків, напрямних стовпчиків та огородження, нанесення горизонтальної розмітки тощо.

Капітальний ремонт дороги хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, на Волині за майже 19 млн запланували здійснити поточний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-03-10 Стара Вижівка – Буцинь – /М-19/.

Також в області за 19 млн відремонтують дорогу загального користування місцевого значення С030531 Олика – Чемерин – Носовичі – Жорнище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині лісові землі вартістю 95 мільйонів гривень повернуті у власність держави

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити