image
 |  0 25 Жовтня 2022 | 14:18

У Волинській облраді оголосили конкурси на керівні посади

Конкурсна комісія обласної ради під головуванням першого заступника голови облради Юрія Поліщука (ВО "Свобода") повідомила про конкурс на заміщення вакантних посад керівників трьох комунальних закладів: обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, обласної дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Про це повідомили на сайті Волиньради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають освіту за спеціальністю фізична культура і спорт та ступінь “магістр”; стаж роботи в установах, закладах фізичної культури та спорту та організаціях фізкультурно-спортивної спрямованості на керівних посадах нижчого рівня не менше трьох років, відповідні моральні та фізичні якості, що дозволяють виконувати професійні обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Волинської обласної ради за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 9, каб. 514 такі документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- особовий листок з обліку кадрів;

- автобіографію;

- копію диплома про освіту;

- копію паспорта;

- копію е-декларації у встановленому законодавством порядку;

- попередження про спеціальні обмеження;

- письмову згоду на обробку персональних даних;

- дві фотографії розміром 6х4 см;

- копію трудової книжки;

- копію державного сертифікату про рівень володіння державною мовою або витяг з Реєстру державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою;

- пропозиції кандидата щодо подальшої фінансово-економічної діяльності установи, передбаченої їх установчими документами, викладені у довільній формі (програма діяльності, бізнес-план тощо);

- інші документи, передбачені чинним законодавством.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації).

Термін подання заяв: 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Довідки за телефоном: 77-83-33.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити