image
 |  5 26 Липня 2021 | 23:08

У Волинській ОДА віддали 13 гектарів лісу у користування на 49 років

ТзОВ «Еко простір» та ТзОВ "ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС “ПРОЛІСОК" отримали у довгострокове тимчасове платне користування земельні ділянки у лісі терміном на 49 років.

Про це йде мова у розпорядженні голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

У документі йде мова про виділення у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 49 років без вилучення у постійного лісокористувача товариству з обмеженою відповідальністю «Еко простір» лісової ділянки площею 8,5 га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» та розташована у кварталі 60 виділи 1, 3, 4 ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Луцького району, для використання з метою культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей.

Також на аналогічних умовах виділяється лісова ділянка площею 5 гектарів товариству з обмеженою відповідальністю «ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС “ПРОЛІСОК”», яка перебуває у постійному користуванні ДП «Ківерцівське лісове господарство» та розташована у кварталі 22 виділ 1, квартал 23 виділи 1-5, 6.3 Торчинського (Копачівського) лісництва Луцького (Ківерцівського) району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки вигнав пасажирів та не повернув кошти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити