image
 |  248 22 Жовтня 2024 | 10:31

У Волинській прокуратурі немає жодного прокурора з довічною інвалідністю

В органах Волинської обласної прокуратури нема жодного прокурора з довічною групою інвалідності.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури, - пише ВолиньUA.

На тлі резонансних публікацій у медіа величезна увага громадськості прикута до теми встановлення прокурорам груп інвалідності та отримання прокурорами пенсійних виплат, відтак у Волинську обласну прокуратуру надходить багато запитів на одержання цієї інформації.

Зважаючи на це, повідомляємо, що в органах Волинської обласної прокуратури два прокурорських працівника (з них – одна жінка) є особами з третьою групою інвалідності, яка їм встановлена тимчасово, а не довічно.

При цьому жоден волинський прокурор не отримав групу інвалідності з початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

Документи щодо встановлення прокурорам груп інвалідності на розгляді медико-соціальних експертних комісій не перебувають.

З приводу інформації, що окремі прокурори на Волині отримують пенсію, зауважимо, що в органах Волинської обласної прокуратури 31 прокурор отримує пенсійні виплати за вислугу років.

Читайте також: Новий скандал із прокурорами: керівник Черкаської обласної прокуратури у 42 роки отримує 785 000 пенсії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити