image
 |  0 5 Червня 2023 | 08:23

У волинській теробороні служить офіцер поліції з позивним "Могила"

Пан Олександр служить стрільцем-гранатометником у Володимирському батальйоні Волинської бригади тероборони. Має колоритне псевдо Могила, яке є похідним від його прізвища (до речі, у їхній роті є ще Пекло, Сатана та кілька інших «моторошних» позивних – тож у ворогів просто вже можуть починати труситися колінця).

Історію тероборонівця Могили розповіли у 100-ій бригаді територіальної оборони Волині.

Свого часу чоловік 27 років відслужив у слідчих підрозділах правоохоронних органів. Обіймав високі посади, мав спеціальне звання підполковника поліції.

Проте 24 лютого 2022 року Олександр нашвидкоруч зібрав речі у наплічник і пішов до військкомату, аби призватися до війська на звичайну солдатську посаду (адже спеціальні звання до військових не прирівнюються).

Боєць запевняє, що перспектива носити солдатський погон аніскільки не зачіпала його самолюбство: «Було одне бажання – захистити свій дім, свої рідних, свою Батьківщину…»

Вдома ж на пана Олександра з Перемогою чекає кохана дружина, з якою вони разом вже упродовж 30 років, а також теща і тесть (про яких він, до речі, відгукується з виключною повагою та теплотою).

Окрім того, чоловік має 19-річну доньку-студентку та 29-річного сина, який боронить Україну у складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку виборює шанс стати на ноги поранений Захисник (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити